Novi Sad
05.12.2022.
18:31 > 19:31
Uprkos naporima stručnjaka da mentalno zdravlje generalno postane sveprisutna društvena tema, tako nešto se do početka pandemije nije desilo.
  • M. S

    06.12.2022 08:03
    M. S
    Da mi nije bilo Bensedina zaista bih poludeo u prvih dva meseca! Bukvalno sam se paralisao od straha i spinovanja putem medija! Kada sam dobijo Koronu prvi put bio sam izgubljen tri dana kao da sam bio u nekom losem snu! Nakon toga sam poceo da se sastavljam psihicki! Strah od smrti gladi besparice neizvesnost...su poceli da nestaju kada sam je prelezao! Nisu svi ljudi isti i treba paziti sta se izjavljuje u javnost! Hvala doktorki koja mije prepisala Bensedine jer je videla i osetila veliki strah u meni i time mi olaksala taj strah sedativima i razgovorom!
  • Ssy

    06.12.2022 07:51
    Bezobzirnost malo usporena
    Mentalno stanje nacije nije u dobrom stanju poodavno. Epidemija i restriktivne mere su malo prizemljile one koji vole da žive život bez ograničenja i bez obzira na to da li to njihovoj okolini ne odgovara u potpunosti.
  • Dr Protić

    06.12.2022 02:29
    Depresija
    Osećam se ko ku**c. Kao da ceo svet nezaustavljivo klizi ka apokalipsi i svi mi sa njim. Prošlo je vreme kad se moglo raditi na sebi, sad se radi samo za puko preživljavnje i živi se dan za danom u sve većoj neizvesnosti. Povremeno ne mogu da nađem nikakav smisao ni u čemu. Umoran sam od svega. Sve je ku**c.
  • Blago nama

    05.12.2022 19:36
    Iskreno, meni je pandemija donela samo dobro i osecam se odlicno... radila sam na sebi, prekvalifikovala sam se, nasla posao, radim od kuce kako sam oduvek htela i prezadovoljna sam :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna